Pakama sports bag review: dé lifestyle & fitness rugzak van dit moment!!

Laatste update 10 maart 2024 Marian
pakama-review

De Pakama sports bag, weet jij al alles over deze onwijs handige en functionele fitness rugzak? Zo niet, dan is dit hét artikel waar jij naar op zoek bent. Wij vertellen je hierin namelijk alles over de multifunctionele rugzak met inhoud. Ook lees je onze eerlijke review met betrekking tot de Pakama sport bag.

Laten we bij het begin beginnen: wat is de Pakama sports bag precies en wat zit er allemaal in? De Pakama sports bag is een rugzak met hierin diverse fitness attributen. De rugzak is ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis, wanneer je niet zo gemakkelijk toegang hebt tot een gym.

Ook kun je de rugzak gebruiken wanneer je graag buiten traint in plaats van in de sportschool. Buiten het ‘fitness aspect’, is de Pakama bag ook gewoon een hele handige rugzak, bijvoorbeeld om mee te nemen naar werk of school.

De Pakama sports bag is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, namelijk zwart, groen en roze.

De inhoud van de Pakama sports bag

pakama sport bag

Zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien is de Pakama sports bag een super goed gevulde fitness rugzak. Dit is wat je er allemaal in terugvindt:

  • Speed jump rope
  • Opvouwbaar matje
  • 2 handgrepen
  • 3 mini bands
  • 3 weerstandsbanden
  • 2 voetbanden
  • Deuranker
  • Sling trainer
  • Bar middenstuk
  • Fascia bal
Kortom, een groot aantal attributen om een gevarieerde training te kunnen doen, waar en wanneer jij maar wil! In totaal zijn er meer dan 500 oefeningen mogelijk met behulp van de inhoud van deze fitness rugzak.

Multifunctionele fitness rugzak

Los van de inhoud, is de Pakama sports bag zelf ook multifunctioneel. De handige oprolbare bovenkant zorgt ervoor dat de inhoud van de rugzak vergroot kan worden voor het meenemen van extra bagage.

Verder is de rugzak met twee waterdichte ritsen af te sluiten en heeft de rugzak een handige opening aan de zijkant om makkelijk bij de spullen te kunnen komen die niet bovenop zitten. Ook erg handig: deze rugzak heeft aan de zijkant een houder voor het meenemen van een waterfles.

Trainen met de Pakama fitness rugzak

Hierboven vertelden we je al dat er meer dan 500 verschillende oefeningen mogelijk zijn met de diverse attributen in de Pakama rugzak! Dit kunnen zowel oefeningen zijn die je in de buitenlucht uitvoert, bijvoorbeeld met behulp van de speed jump rope.

Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor een training binnen, bijvoorbeeld wanneer het slecht weer is. Hiervoor is ook het deuranker erg handig. De weerstandsbanden zijn zowel ideaal voor buiten als binnen. (Zie ons artikel over weerstandsbanden voor meer informatie over dit trainingsattribuut).

Op zoek naar wat trainingsinspiratie? In onderstaande video zie je diverse oefeningen die je kunt doen met behulp van de inhoud van de fitness rugzak van Pakama.

Pakama review

Straks geven we je onze eerlijke mening over de Pakama sports bag, maar eerst vertellen we je wat andere gebruikers zoal zeggen over deze rugzak. Een steeds terugkerende term in de reviews over de Pakama bag is voornamelijk ‘handig’. Gebruikers vinden het handig dat de rugzak multifunctioneel is, net zoals de inhoud van de rugzak.

Verder wordt het materiaal waarvan de rugzak is gemaakt als stevig en waterdicht omschreven. Bij de rugzak hoort ook een handige app, hierover is iedereen ook erg te spreken. Kortom, er zijn eigenlijk alleen maar positieve geluiden te horen over de Pakama sports bag!

Onze mening & conclusie over de Pakama sports bag

Natuurlijk hebben we de Pakama sports bag ook zelf uitgebreid getest! En om maar meteen met de deur in huis te vallen: wij sluiten ons geheel aan bij de reviews die anderen gaven over deze rugzak.

Het is een ontzettend handige rugzak die veelvuldig gebruikt wordt tijdens het reizen of om buiten te trainen. De attributen in de tas en de tas zelf zijn gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen. Je zal dus jarenlang plezier hebben van deze rugzak en de spullen die erin zitten.

Je kunt de rugzak ook als ‘normale’ rugzak gebruiken, dus zonder de fitness spullen erin. Ook hiervoor is hij namelijk erg handig en de rugzak ziet er ook nog eens zeer stijlvol uit.

Kortom, wij zijn helemaal fan van de Pakama sports bag en zouden deze iedereen die veel onderweg is of graag buiten traint aanraden!

Pakama sports bag kopen

De Pakama sports bag is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en te koop via de website van Pakama.

pakama sports bag green

Ook interessant voor jou!

Geef een reactie

Categorieën

Inschrijven nieuwsbrief

Deel deze post!