Hi, ik ben Marian

Wat leuk dat je even een kijkje op MyFitLifestyle.nl neemt!
In mei 2019 is MyFitLifestyle gestart met als doel mensen te helpen die ook een fitte en gezonde levensstijl willen.

Met inspirerende blogs over mind, food en fitness, deel ik al mijn kennis en ervaring hierover graag met jou. Ik ben namelijk gek op lekker en gezond eten, fitness en alles wat met mindfulness te maken heeft! Voor mij zijn dit dè 3 pijlers om lekker in mijn vel te zitten!

Verder geloof ik in balans wat betreft voeding en sporten. Dus ja, dat betekent naast lekker en gezond eten ook weleens een brownie of wijntje op zijn tijd!

Sterker, fitter en gezonder worden, met een strak lichaam als resultaat.

Waar is het allemaal mee begonnen?

Vanaf mijn 6e heb ik ruim 20 jaar fanatiek gehockeyd. Na een ernstige blessure, was ik helaas genoodzaakt daarmee te stoppen. Na 1 jaar revalideren, ben ik gestart met fitness om mijn spieren weer sterker te maken en af te vallen. Ik was namelijk ook te zwaar. Mijn BMI was te hoog.

Ik begon met 1 keer in de week fitness, maar werd al snel steeds fanatieker. Mede door het positieve effect op mijn lichaam. Ik werd sterker, had minder last van lage rugpijn en ook voelde ik me energieker! Al snel was ik 3 keer per week in de fitness te vinden.

Ik bleef hetzelfde eten zoals ik altijd al had gedaan. Maar ondanks het vele sporten, werd ik niet slanker. En eerlijk gezegd, wist ik toen ook helemaal niet zoveel over gezonde voeding.

In een dieet boek had ik ooit gelezen dat je met 1000 calorieën per dag wel afvalt. Als ik dan vol goede moed weer aan zo’n afvalpoging begon, dan hield ik dat meestal niet langer dan 1 week vol. Vooral omdat ik de hele dag een hongergevoel had en me futloos voelde. Ik had echt totaal geen idee hoe je op een gezonde manier succesvol kon afvallen met voeding en sport.

Dat moest anders! Ik begon met een studie op het gebied van sport en voeding en las alles over eetpatronen die konden bijdragen aan mijn persoonlijke doel: sterker, fitter en gezonder worden, met een strak lichaam als resultaat. Ik heb alles uitgeprobeerd en kwam er zo achter wat wel en niet werkte voor mij.

Ik heb mijn voeding aangepast en in combinatie met fitness is het mij gelukt om weer lekker in mijn vel te zitten en het lichaam te krijgen waar ik altijd van droomde. Strak, gezond, fit en energiek!

Ook na mijn twee zwangerschappen is het gelukt om weer helemaal in vorm te komen. Dus vrouwen die denken dat dit onmogelijk is, dat is het echt niet!

Door al mijn opgedane kennis en ervaring weet ik nu exact hoe ook jij dit met de juiste voeding, training en mindset kunt bereiken. Via MyFitlifestyle wil ik je daar graag mee helpen. En ik kan je 1 ding verklappen, daar is absoluut geen crash dieet voor nodig!

Wel een goede balans, zowel mentaal als fysiek.
Daarom vind je alles wat aan deze twee onderwerpen verbonden is terug op MyFitLifestyle.nl

Privacyverklaring

Sporten, trainingsschema's en fitness.

Schoonheid, mode en trends.

Gezonde voeding, recepten en diëten.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief