Muscle Meals: gezonde en easy sportmaaltijden!

Laatste update 7 oktober 2021 Marian
muscle meals

Muscle Meals is een prachtig voorbeeld van een product dat inspringt op een van de grootste behoeftes van elke sporter: gezonde, gebalanceerde sportmaaltijden. Gecombineerd met het gemak van een snelle bereiding en het niet hoeven nadenken over wat je gaat eten vandaag.

Of je nu wilt afvallen, droogtrainen of spieren wilt kweken, bij Muscle Meals kun je sportmaaltijden bestellen voor jouw persoonlijke doel. Lees hier meer over dit mooie concept. Voor wie zijn deze sportmaaltijden geschikt, hoe werkt het en wat zijn de voor- en nadelen?

De sportmaaltijden van Muscle Meals zijn los te bestellen, of in een pakket van 4, 8 of 16 maaltijden. Je kunt kiezen uit drie verschillende doelen: afvallen, droog trainen, en spiermassa. Het verschil tussen afvallen en droog trainen is overigens, dat bij het laatste spierbehoud een extra punt van aandacht is.

Wanneer je je sportmaaltijden voor 15:00 uur bestelt, worden de maaltijden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent dat je in de meeste gevallen de volgende dag je Muscle Meals al in huis hebt. De maaltijden worden bevroren verzonden en blijven dankzij droogijs tot maar liefst drie dagen bevroren! Je kunt ze daarna tot drie maanden in de vriezer bewaren, of enkele dagen in de koelkast. Opwarmen gaat in een paar minuten in de magnetron, oven of pan.

Sportmaaltijden bestellen voor elk doel

De inhoud van de maaltijden is voor elk van de doelen iets verschillend; de sportmaaltijden, voor wie afvallen als doel heeft, bevatten minder koolhydraten en minder calorieën. En de spiermassa-maaltijdboxen zijn ideaal voor wie wil bulken. Deze meal preps bevatten logischerwijs de meeste calorieën.

De inhoud van de maaltijden

Wil je de sportmaaltijden van Muscle Meals bestellen, dan heb je de keuze uit meer dan 50 variaties. Niet alleen kun je kiezen uit de bovengenoemde drie doelen, ook heb je de keuze uit verschillende koolhydraat- en (dierlijke) eiwitbronnen. Als eiwitbronnen zijn de opties kip, rund, kabeljauw en zalm. 

Musclemeals
Muscle_meals

De opties voor de koolhydraatbronnen zijn rijst, zoete aardappel en pasta. Bij de afvallen-pakketten is koolhydraatarm ook nog een optie; in dat geval bevatten de maaltijden naast de eiwitbron groenten zoals boontjes, broccoli of Mexicaanse groentemix. Overigens zijn dit ook de vaste groente-opties bij de pakketten voor de overige twee doelen.

Heb je specifieke dieetwensen?

De maaltijdboxen zijn geschikt voor mensen met bepaalde dieetwensen. Eet je halal, dan zijn de sportmaaltijden met kip geschikt – die met rund niet. Het vlees dat gebruikt wordt in de maaltijden voldoet aan verschillende kwaliteitseisen, en is microbiologisch getest. Prettige kennis, voor wie hier belang aan hecht. Vooralsnog zijn er nog geen vega-opties te krijgen van Muscle Meals. 

Muscle Meals heeft rekening gehouden met de meest voorkomende allergieën. Alle maaltijden zijn bijvoorbeeld geschikt voor wie geen ei, lactose of noten kan verdragen. Ook goed om te weten: op de Kip Teriyaki sportmaaltijden na zijn alle Muscle Meals vrij van soja en gluten.

De voor- en nadelen van Muscle Meals op een rijtje

De voordelen van Muscle Meals mogen duidelijk zijn, zo heb je: 

  1. volledige controle over je macronutriënten
  2. de garantie dat je gezond eet
  3. het enorme gemak en de tijdsbesparing van niet zelf de supermarkt en de keuken in te moeten

Voor wie een druk leven wil combineren met fysieke doelen zoals afvallen, cutten of spieropbouw, is het bestellen van deze sportmaaltijden dus ideaal!

Zitten er dan helemaal geen nadelen aan Muscle Meals? Eerlijk gezegd zijn deze maaltijden weliswaar ideaal voor het overgrote deel van de sporters, maar wie een vegetarisch of plantaardig dieet volgt zal deze sportmaaltijden niet willen bestellen. De vega-opties ontbreken vooralsnog, maar wellicht is dit slechts een kwestie van tijd, of van voldoende vraag.

Ook de moeilijke eter zal misschien moeite kunnen hebben met het idee van kant-en-klare sportmaaltijden. Maar op een dieet van patat en kipnuggets is natuurlijk vrijwel niemand slank of strak geworden…

Ook zul je altijd je totale calorie- en eiwitinname in de gaten moeten houden wanneer je traint met een bepaald doel voor ogen. En uiteraard tellen je inspanningen in de sportschool ook mee in het eindresultaat. Met alleen het eten van Muscle Meals zul je natuurlijk je doel niet behalen. Hier zal nog steeds een sportieve inspanning bij komen kijken!

Muscle Meal kortingscode en prijs

De prijs van de sportmaaltijden valt ontzettend mee, zeker wanneer je gaat voor de pakketten. Kies je liever voor losse maaltijden, dan krijg je automatisch een staffelkorting. Bij 24 of meer producten is dit 5% op de totale prijs en kies je voor 31 of meer maaltijden, dan ontvang je zelfs 10% korting. Een muscle meal kortingscode die je nog apart moet invullen is dus niet nodig. Verzending is vanaf een besteding van 50,- euro ook nog eens helemaal gratis! 

Muscle Meals: het eindoordeel

Al met al is Muscle Meals ideaal voor de drukke sporter met een doel en de nodige toewijding. Het bestellen van deze sportmaaltijden geeft je meer controle over wat er in je mond verdwijnt, en zo houd je ook nog eens tijd over – die je kunt besteden in de gym! Wil je Muscle Meals ook graag een uitproberen? Klik dan op de button hieronder! 

Ook interessant voor jou!

Geef een reactie

Categorieën

Inschrijven nieuwsbrief

Deel deze post!