De Fitcooking Transformatie Succesformule review!

Laatste update 26 mei 2021 Marian
Fitcooking-review

De naam Fitcooking Transformatie Succesformule is een hele mondvol! Maar als je op zoek bent naar een sportschema om af te vallen, heb je hier vast al eens van gehoord. Het is een e-book van voedingsdeskundige en lifestyle coach, Veerle Trum. In dit e-book geeft ze je alle handvaten om een slanker en fitter lichaam te krijgen, middels gezonde voeding en krachttraining. Ben je nieuwsgierig of dit iets voor jou is? We hebben dit e-book uitgebreid onder de loep genomen en de belangrijkste voor- en nadelen in deze review voor je beschreven. 

De Fitcooking Transformatie Succesformule is een pakket met twee e-books dat bedoeld is als hulpmiddel voor mensen die graag fitter willen worden en/of willen afvallen. In dit e-book kom je onder andere de volgende zaken tegen:

 • Algemene informatie over sporten, voeding, diëten en vetverlies
 • Een voedingsadvies
 • Een verzameling van 125 eiwitrijke recepten die binnen 30 minuten te bereiden zijn
 • Een uitleg over de 35 favoriete fitnessoefeningen van Veerle. Het gaat hier vooral om krachttraining oefeningen.
 • Een fitness schema.

Bestel je het pakket dan ontvang je direct de e-books. Eén e-book met in totaal 138 pagina’s aan recepten, en één e-book met 148 pagina’s aan interessante informatie over hoe je kunt afvallen en hoe dit werkt. Ook bevat dit boek het fitness schema. Beide boeken zijn mooi geïllustreerd en bevatten dan ook veel foto’s van lekkere recepten. Je kunt de Fitcooking Transformatie Succesformule bekijken middels een inkijkexemplaar op de website van Fitcooking. Ook kan je op deze website de succesformule bestellen voor €67,-.

Wat vinden wij van de Fitcooking Transformatie Succesformule?

Als het goed is heb je na het bekijken van de Fitcooking website een duidelijk beeld van wat het pakket inhoudt. Wij hebben het pakket ook besteld en beiden boeken grondig doorgenomen. De belangrijkste voor- en nadelen hiervan hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij exact wat je kan verwachten en of de Fitcooking succesformule ook bij jou past.

De voordelen van deze methode

 • In plaats van meteen in te gaan over hoe je ervoor zorgt dat je afvalt, geeft dit fitness schema je eerst een uitgebreide uitleg over de basis. Zo krijg je bijvoorbeeld veel informatie over je energiebalans en het berekenen van calorieën. Ook vertelt Veerle je bijvoorbeeld alles over voedingsstoffen en de mogelijke oorzaken van gewichtsschommelingen. Deze informatie is erg gedetailleerd en laagdrempelig. Erg leerzaam, zeker als je nog niet zoveel weet over deze onderwerpen!

 • Hoewel de Fitcooking Transformatie Succesformule op het eerste gezicht vooral een fitness schema om af te vallen voor vrouwen lijkt, is dit schema ook geschikt voor mannen.

 • In tegenstelling tot vele andere fitness schema’s schrijft de Fitcooking Transformatie Succesformule geen vast dieet voor. In plaats daarvan kun je zelf een voedingsschema samenstellen uit de maar liefst 125 Fitcooking recepten. Een grote plus wat ons betreft, aangezien dit je in staat stelt om je voeding af te stemmen op je smaak, levensstijl en eventuele allergieën. Vind je het lastig om zelf een menu samen te stellen? In het e-book vind je drie voorbeeld weekmenu’s, elk voor een ander doel – afvallen, op gewicht blijven en aankomen.

 • Kun je wel wat extra support gebruiken, naast alleen de e-books? Dat kan! Je kunt tegen betaling toegang krijgen tot de voedingsapp van Fitcooking. In deze app vind je niet alleen een database met ruim 1.000 recepten, ook ontvang je persoonlijke begeleiding van Veerle.

De nadelen van deze methode

 • Het kost even wat tijd om beiden boeken door te lezen. Is het aan de slag gaan met gezonde voeding en fitness nog nieuw voor je? Gun jezelf dan even wat tijd om je alles eigen te maken en om de methode uiteindelijk een (goede) gewoonte te gaan laten worden.

   

 • Het fitness schema bevat veel oefeningen waarvoor fitnessapparatuur benodigd is. Toegang tot een sportschool is hierbij dus wel zo handig. Heb je dat niet? Dan is in dat geval het droogtrainen protocol voor vrouwen of mannen een betere keuze voor je. In dit pakket krijg je ook uitgebreide info over voeding en training en hierin zijn trainschema’s opgenomen waarmee je ook thuis aan de slag kunt gaan.

   

 • De hierboven genoemde voedingsapp van Veerle kost tussen de €85,- en €105,- per maand. Dat vinden wij best prijzig, zeker als je bedenkt dat een diëtist – ongeveer €60,- à €70,- per uur kost, en zelfs gedeeltelijk in de basisverzekering is opgenomen.

   

Eindoordeel Fitcooking Transformatie succesformule

Wil je graag wat extra kilo’s kwijt en/of fitter worden en weet je nog niet zoveel over hoe je kunt afvallen met gezonde voeding en hoe je voedingsschema’s maakt? En wil je daarnaast ook graag gaan beginnen met krachttraining om een meer getoned lichaam te krijgen? Dan is de Fitcooking Transformatie Succesformule perfect voor jou!

Je krijgt enorm veel waardevolle informatie aangereikt om er écht een succes van te gaan maken en dus ook resultaat te boeken. Uiteraard moet je het wel écht zelf doen en is er geen personal trainer die je hierin begeleidt. Maar dat kan ook bijna niet anders voor een prijs van slechts €67,- voor het complete pakket. 

Wil je het pakket graag bestellen? Dan kan dat via onderstaande button.

fitcooking-recept

Ook interessant voor jou!

Geef een reactie

Categorieën

Inschrijven nieuwsbrief

Deel deze post!