Mijn ervaring met het Droog Trainen Protocol Vrouwen!

Laatste update 27 januari 2022 Marian
Droog trainen protocol vrouwen

Regelmatig zijn er aanbiedingen voor het Droog Trainen Protocol, waardoor je het protocol met een flinke korting kunt kopen. Bestel je het product via onderstaande link dan ontvang je naast de korting nóg een exclusieve bonus via myfitlifestyle.nl! Namelijk een vetpercentage meter om jouw voortgang te kunnen blijven monitoren. Onderaan dit artikel lees je hiervoor in aanmerking komt!

Droog trainen wordt in fitness termen ook wel cutten genoemd. Feitelijk betekent het vet verbranden, door je voedingsschema zo aan te passen dat je je vetpercentage verlaagt, maar zo weinig mogelijk spiermassa verliest. Hierdoor worden je spieren dus beter zichtbaar, waardoor je een mooi getoned lichaam krijgt.

In onderstaande video legt Rinus van Droog Trainen Academie uit wat droog trainen is.

In de video zie je dat Rinus een laag vetpercentage heeft en je hierdoor veel spierdefinitie ziet. Dit heeft hij door middel krachttraining, cardio en de juiste voeding bereikt. 

Bij vrouwen worden spieren zichtbaar bij een vetpercentage van ongeveer 20% of lager. In onderstaande afbeelding is dit duidelijk te zien: 

Vetpercentage vrouwen

Wat jouw doel is qua vetpercentage is heel persoonlijk. Het belangrijkste is om te gaan voor een gezond vetpercentage waar jij je fit en lekker bij voelt.

Maar wat is dan een gezond vetpercentage voor een vrouw? Daar zijn geen harde grenzen voor, maar wel richtlijnen.

 • Ondergrens: 10-12%
 • Atletisch: 13-20%
 • Gezond: 21-24%
 • Gemiddeld: 25-31%
 • Overgewicht: meer dan 32%

Waar het dus om draait bij droog trainen is vet verbranden. Dit doe je door een combinatie van dieet en training. Vaak worden deze uitgangspunten aangehouden:

 1. Verlaag je dagelijkse calorieën met 10-15%
  Door minder calorieën binnen te krijgen dan je verbrand val je af.
 2. Houd je aan de voorgeschreven verdeling koolhydraten, eiwitten  en vet
  Vaak wordt de eiwit inname verhoogd en de koolhydraten verlaagd. Eiwitten zijn namelijk belangrijke bouwstenen voor je spieren.
 3. Combineer krachttraining met cardiotraining 
  Door krachttraining behoud je je spiermassa. Doe je daarnaast ook nog aan cardiotraining dan verbrand je extra calorieën en dus ook sneller vet.
 4. Houdt dit minimaal 3 maanden vol
  Hiermee voorkom je dat je niet te snel afvalt en teveel spiermassa verliest. Ook bestaat het gevaar door te snel, teveel af te vallen dat je sneller terugvalt (jo-jo effect)

Wil je meer informatie over droog trainen voor vrouwen? Lees dan “Alles wat je moet weten over droog trainen voor vrouwen” 

De schrijvers van het boek

Droog Trainen Protocol vrouwen

Henry en Rinus, de schrijvers van het boek, zijn eigenaar van de Droog Trainen Academie, een online kenniscentrum over fitness. Omdat ze zelf de vraag naar persoonlijke coaching niet meer aan konden, besloten ze een boek te schrijven. Dit met de gedachte om op deze manier veel meer mensen te kunnen helpen bij het realiseren van een droomlichaam.

Wat is Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Het Droog Trainen Protocol is een online pakket, waarin je uitleg krijgt over het krachttraining en voeding en hoe je met die basis effectief kunt droog trainen.

Zodra je op de website het protocol hebt besteld, ontvang je een mail met inloggegevens. Hiermee kan je direct inloggen en krijg je toegang tot:

 • een uitgebreid E-book over Training
 • een uitgebreid E-book over Voeding
De e-books bevatten meer dan 70 pagina’s aan waardevolle informatie over training en voeding. Daarnaast krijg je belangrijke tips over krachttraining en over hoe je gemotiveerd kunt blijven. 

Verder ontvang je nog 6 gratis bonussen, waar ik straks nog verder op in ga.

Wat maakt dit programma zo uniek?

De meeste mensen weten niet precies waar ze moeten beginnen, om af te vallen en fitter te worden. Meestal wordt gestart met het verminderen van de calorie-inname. En wel op een dusdanig laag niveau, dat dit nooit lang vol te houden is. 

Of je gaat direct actief aan de slag in de sportschool, maar weet eigenlijk niet exact wat je moet doen (cardio en/of kracht) en ziet na alle inspanningen uiteindelijk maar weinig resultaat….

Hiervoor is exact het Droog Trainen Protocol Vrouwen ontwikkeld, met als doel stapsgewijs binnen 3 maanden echt strakker en fitter te zijn.

Zie hier ook het motiverende resultaat van Simone na 3 maanden:  

Resultaat droog trainen protocol vrouwen

De inhoud van het Droog Trainen Protocol

Zoals eerder al aangegeven, krijg je na betaling direct toegang tot de e-books over Voeding en Krachttraining en de 6 gratis bonussen!
 

De boeken beginnen echt bij de basis, waardoor je een hele goede uitleg krijgt over waarom je bepaalde dingen toepast. Hierdoor is het voor iedereen begrijpelijk en krijg je direct vertrouwen in zijn methode.

Om wat meer beeld te krijgen bij wat je kunt verwachten van het programma, heb ik het hieronder alvast puntsgewijs samengevat. Wil je meer detail lees deze review dan helemaal door. Ik ga hier namelijk nog dieper op in.

Je krijgt:

1. Een overzichtelijk protocol met alle informatie die je nodig hebt
2. De ideale start zodat je snel resultaat ziet
3. Grip op voeding en eetbuien. Genieten hoort er nog altijd bij niet alles draait om fitness
4. Op de juiste manier trainen
5. Je zelfvertrouwen en motivatie neemt toe
6. Compleet voedingsschema en trainingsschema op maat
7. Je volgt het protocol op jou eigen tempo past goed bij een drukke baan
8. Levenslang toegang tot belangrijke informatie en nieuwe ontwikkelingen
9. Je protocol altijd bij de hand door middel van je smartphone, tablet en laptop

E-book Trainen

Het e-book Trainen telt 35 pagina’s. Hierin staat veel informatie over krachttraining. Ben je nog niet ervaren dan zal je hier veel nuttige informatie vinden en is het een must om te lezen voordat je start met trainen. 

E-book Voeding

Het e-book over voeding telt maar liefst 76 pagina’s. De regel 70% van het resultaat bestaat uit goede voeding en 30% uit trainen lijkt dan ook hier op te gaan, gezien de verhouding van de omvang van de 2 boeken. Ik weet inmiddels aardig wat over voeding, maar ik ben echt verrast door de inhoud van dit boek. Het is dus ook voor gevorderde krachtsporters erg interessant!

Op een heldere manier wordt stapsgewijs het belang van voeding en de 6 fundamenten voor vetverlies uitgelegd. Er wordt uitgelegd hoe je een voedingsschema op kunt stellen met de juiste balans tussen eiwitten, vetten en koolhydraten. Aan de hand van dit boek kan je exact berekenen wat je hiervan nodig hebt om je doel te bereiken. Meten is weten en geeft een fijne houvast! Liever wekelijks een voedingsschema op maat ontvangen?
Dat kan hier.

Daarnaast ontvang je tijdelijk 6 gratis bonussen!

Gratis bonus 1: een trainschema voor 12 weken voor in de sportschool (normaal €47,-)

Dit trainingsschema bevat 3 schema’s voor 3,4 of 5 dagen trainen. Je kunt dus een schema kiezen dat bij je past. De schema’s voor 4 en 5 dagen zijn splitschema’s. Waarbij je 2x bovenlichaam en 2x of 3x onderlichaam traint. Het schema voor 3 dagen is een fullbody schema, hierin train je dus per training je gehele lijf. Gedurende de 12 weken blijven de oefeningen gelijk, wat handig is als je net start met trainen om ze goed onder de knie te krijgen.

Gratis bonus 2: een trainschema voor 12 weken voor thuis
(normaal €47,-)

Met het schema voor thuis, train je 4 keer per week. Je traint alleen met je lichaamsgewicht, dus je hebt geen extra spullen zoals gewichten of weerstandsbanden nodig. Dit schema is ideaal als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan.

Gratis bonus 3: Progressie meten (normaal €27,-)

Progressie metenNaast de 2 boeken over training en voeding krijg je er nog een e-book over progressie meten en een progressie tabel bij. Dit is altijd erg goed om bij te houden vanaf het moment dat je start. Het zorgt namelijk voor een enorme motivatie boost, als je denkt geen vooruitgang te merken, maar door dit te meten wel degelijk het geval is! De tabellen zijn eenvoudig in te vullen.

Gratis bonus 4 en 5: een macronutrienten calculator (normaal €37,-) en voedingslogboek (normaal €7,-)

Droog trainen protocol vrouwen macronutrientencalculator

Met deze calculator kan je precies berekenen wat jouw benodigde hoeveelheid calorieën is, verdeeld over koolhydraten, vetten en eiwitten (dit worden macro’s genoemd). Deze kan je downloaden als een excel bestand. In het voedingslogoek kan je bijhouden wat je op een dag eet en dus aan macro’s binnen krijgt. Een soort van eetdagboek dus. Zo kan je in de juiste verhoudingen eten, wat belangrijk is om resultaat te behalen.

Gratis bonus 6: Lijst met voedingsproducten (normaal €17,-)

Zoals eerder aangegeven is de juiste voeding super belangrijk om resultaat te kunnen behalen. Je resultaat is namelijk voor 70% afhankelijk van voeding en voor 30% van training. De combinatie is goud!

De voedingsmiddelen in deze lijst zijn per categorie uitgeschreven. Je krijgt inzicht welk voedsel wat bevat aan eiwitten, koolhydraten en vetten (macro’s).

Nóg een gratis exclusieve bonus via myfitlifestyle.nl

Droog trainen protocol vrouwen vetpercentage meter

Naast de 6 bonussen die je gratis ontvangt bij het droog trainen pakket, hebben we nog een exclusieve bonus voor jou via myfitlifestyle.nl!

Als je besluit het droogtrainen pakket via de link onderaan dit artikel te kopen, krijg je van ons een vetpercentage meter ter waarde van €7,99 gratis thuis gestuurd. 

Zo kan je jouw voortgang optimaal blijven meten!

Mijn ervaring met het Droog Trainen Protocol vrouwen

Je ontvangt het Droog Trainen Protocol Vrouwen in pdf formaat. De e-books hebben een fijne layout en een prettige schrijfstijl en is voor zowel beginners als gevorderden goed te begrijpen, door de duidelijk uitleg. 

De schrijvers maken korte metten met fabeltjes en onzin, iets wat ik zelf erg kan waarderen. Zo wordt er aangegeven dat het geen “afvallen-dieet programma”, maar dat je er wel mee kunt afvallen door je vetpercentage te verlagen.

De focus ligt dus met name op afvallen met krachttraining en gezonde voeding.
Iets waar ik zelf ook helemaal achtersta. Van snel afvallen met een dieet, bereik je namelijk op korte termijn mogelijk gewichtsverlies, op de lange termijn zie je vooral een jo-jo effect, doordat deze diëten vaak lastig vol te houden zijn.

Resultaten met het Droog Trainen Protocol vrouwen

Zoals eerder gezegd heb ik het 4 daagse trainschema gevolgd en mijn voedingsschema aangepast naar de voorgeschreven verhouding macro’s. Het fijne is dat je als je gezond eet, je eigenlijk heel veel kan eten. Je hoeft dus geen honger te lijden! 

En er zijn zoveel lekkere gezonde recepten dat ik het absoluut niet lastig vol te houden vind. Voor inspiratie voor gezonde recepten heb ik trouwens deze boeken gebruikt: Fitchef en Fitcooking. 
Beiden staan vol snelle, lekkere, eiwitrijke recepten en hele handige tips!

De cardio sessies heb ik buiten gedaan in plaats van in de sportschool. Ik fiets namelijk iedere dag op mijn sportfiets naar mijn werk, in totaal 20 km. Zo bespaar ik tijd in de sportschool en kan ik toch 4 keer per week trainen naast werk en het drukke gezinsleven.

En het resultaat na 12 weken? Ik sportte natuurlijk al regelmatig waardoor mijn buikspieren al wel een beetje zichtbaar waren. Maar met dit protocol zijn ze nu duidelijk zichtbaar, is mijn taille smaller en zijn mijn benen en armen echt mooi strak. En ik voel me enorm fit, wat natuurlijk ook super belangrijk is!

Ik ben er erg blij met het resultaat en voel me helemaal klaar voor het strand! Voor gevorderde sporters is dit protocol dus goed om nog echt even de puntjes op de “i” te zetten en nog meer resultaat te boeken.

Een vriendin van mij, Susan, heeft het protocol ook gevolgd. Zij had ook wat last van overgewicht en zag er alweer tegenop om deze zomer weer in bikini naar het strand te moeten. Ze voelde zich erg onzeker. Daarom heb ik haar aangeraden ook met het Droog Trainen Protocol te starten en haar resultaat was echt fantastisch!

Naast dat ze maar liefst 8 kg is afgevallen, is haar vetpercentage nu veel lager en is haar spiermassa toegenomen. En is ze zo blij met haar platte buik! 

Ook heeft ze veel geleerd over lekkere, gezonde voeding en voelt ze zich super fit! Ze zegt niet meer anders te willen en gaat dus nog wel even verder.

Het is voor haar geen opgave meer om te trainen en gezond te eten maar echt een levensstijl geworden! Echt een top resultaat!

Op de Facebook pagina van het Droog Trainen Protocol worden ook regelmatig resultaten van deelnemers aan dit programma gedeeld. Hieronder zie je een motiverende foto van de Facebook pagina:

Resultaat droog trainen protocol vrouwen

Mijn conclusie

Ik ben erg te spreken over het protocol voor vrouwen! Met de inhoud van de boeken en de trainschema’s heb je echt waardevolle informatie in handen om een mooi, strak lichaam te krijgen en fitter te worden!

Natuurlijk moet je er wel iets voor doen, maar krijg je er ook echt iets voor terug. Zo zegt mijn vriendin, Susan: 

“Je krijgt een enorme energieboost, voelt je veel fitter, eindelijk lukt het nu wel die kilo’s eraf te krijgen en strakker te worden! Dit motiveert enorm en ik ga hier dus ook echt mee door!”

En voor gevorderde krachtsporters is het een super goede manier om nog droger te worden! 

Is het Droog Trainen Protocol vrouwen het geld waard?

Het droog trainen protocol kost volgens de website normaal €249,- en is nu als je op onderstaande link klikt, tijdelijk verkrijgbaar voor €67,- (inclusief bonusmateriaal). Het is een investering, maar het is het zeker waard! Je krijgt er hele goede en eerlijke informatie voor. Een heel duidelijk plan, wat jou naar je droom lichaam begeleid!

Zeker als je wil starten met droog trainen en je vetpercentage wil verlagen, krijg je alles aangereikt om dit ook ècht te gaan behalen.

En mocht je nog twijfelen? Je kan het Droog Trainen Protocol gratis uitproberen! Er is een 90 dagen niet-goed-geld- terug garantie. Dus ben je niet tevreden of voldoet het niet aan je verwachtingen dan krijg je gewoon je geld terug!

Het Droog Trainen Protocol kan je momenteel alleen kopen via de webshop van de Droog Trainen Academie. Via onderstaande knop krijg je maar liefst 77% korting!
     

Hoe bestel ik het Droog Trainen Protocol inclusief de gratis vetpercentage meter?

 1. Bestel het Droog Trainen Protocol via onderstaande link
 2. Stuur een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur inclusief jouw adres naar info@myfitlifestyle.nl
 3. Je ontvangt de vetpercentage meter binnen enkele dagen thuis

Wil jij ook met een strak lichaam de zomer in?

Wacht niet langer en start dan NU met het Droog Trainen Protocol én ontvang gratis een vetpercentage meter!

Ook interessant voor jou!

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Lianne

  Ik wil na mijn zwangerschap weer beginnen met sporten en gezond eten. Bedankt voor de tips, ik ga het proberen en heb ook meteen de fitnesspal app gedownload! Zie er nog een beetje tegenop maar ga er voor! Groetjes Lianne

 2. Marian

  Super goed Lianne dat je weer gaat starten. Ik weet zeker dat het je gaat lukken! Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, laat het me weten.
  En laat even horen hoe het gaat.

  Succes!

  Groetjes Marian
  MyFitLifeStyle.nl

Geef een reactie

Categorieën

Inschrijven nieuwsbrief

Deel deze post!