Top 3 beste draadloze sport oordopjes van 2023!

Laatste update 1 maart 2023 Marian
Beste sportoordopjes 2019/2020

Op zoek naar de perfecte draadloze oordopjes voor tijdens het sporten? Oordopjes die niet steeds uit je oren vallen, een super goede geluidskwaliteit hebben en eenvoudig te bedienen zijn?
Wij hebben de beste 3 getest en hier voor je onder elkaar gezet. 

1. Jabra Elite Active 65t

Jabra is een populair merk in de muziekindustrie en dat is te merken aan de perfecte geluidskwaliteit van deze oordopjes! Het geluid is echt super!

Door het mooie en comfortabele ontwerp, dragen deze oordopjes prettig. 
Daarnaast zijn ze door de speciale coating ook nog spat waterdicht en beschermd tegen stof.

Met deze eigenschappen zijn het populaire oordopjes onder sporters en kan je ze perfect gebruiken tijdens je work-out in de sportschool of cardio sessie op de fiets of tijdens het hardlopen. 


Daarnaast zijn ze natuurlijk ook geschikt voor het voeren van telefoongesprekken. De microfoontechnologie zorgt ervoor dat je geen last van windruis hebt. Wel zo fijn voor degene waarmee je belt!
 Met de geavanceerde luidsprekers kan je ook nog omgevingsgeluid buitensluiten of juist hoorbaar maken.

Bij de set ontvang je 3 verschillende maten eargels, zodat je oordopjes altijd passen in je oor en je de geweldige geluidskwaliteit behoudt onder alle omstandigheden. Lees hier 155 ervaringen van andere Jabra Elite Active 65t gebruikers >>

De batterij gaat 5 uur mee. Maar door de handige oplaadhouder kan je deze tot `15 uur verlengen. In 2 uur tijd zijn de oordopjes weer volledig opgeladen. 
Batterij leeg en je hebt ze snel nodig? Met 15 minuten opladen gaan ze weer 1,5 uur mee.

De dopjes zijn in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Koper-blauw, titanium zwart en koper-rood. 

Bestel hier Jabra Elite Active 65t het goedkoopst >>

2. Apple Airpods 2

Begin 2019 heeft Apple een verbeterde versie van de Appel Airpods geïntroduceerd. 
Met deze 2e editie krijg je een stabielere draadloze verbinding en kan je 2x zo snel verbinding maken met andere devices. 

De dopjes zitten bij veel mensen comfortabel, maar niet bij iedereen. Passen ze goed, dan zitten ze ook stevig en heb je een goede geluidskwaliteit. Dit is hetzelfde als bij de vorige versie.

Zodra je ze uit de oplaadcase haalt, zijn ze klaar voor gebruik. Doe je ze in je oren dan maken ze meteen verbinding. Haal je een dopje uit je oren, omdat bijvoorbeeld iemand iets tegen je wil zeggen, dan pauzeert de muziek. 

De Airpods werken met een aanraakfunctionaliteit, zodat je er alleen maar op hoeft te tikken als je bijvoorbeeld andere muziek wil of Siri wil inschakelen. Lees hier 1428 ervaringen van andere Apple Airpods 2 gebruikers >>

De oplaadcase is tegenwoordig zowel met een lightning aansluiting als volledig draadloos te verkrijgen. Voor die laatste variant betaal je dan wel weer 
€ 51,- meer. Met de batterij kan je 5 uur luisteren naar je favoriete muziek. En met 15 minuten opladen kan je dit met 3 uur verlengen!

Zoals we van Apple gewend zijn, staat het gebruiksgemak hoog in het vaandel. Dat is ook bij de Airpods 2 het geval. Alles is zeer logisch en op gevoel te bedienen. Vooraf de handleiding lezen is amper nodig. 

Met de combinatie van gebruiksgemak, goede geluidskwaliteit en comfort is Apple onovertroffen. Deze oordopjes zijn dan ook een must have voor Iphone bezitters.

Bestel hier de Apple Ipods 2 het goedkoopst >>

3. Jaybird Run XT True Wireless Sport

Jaybird Run XT
Jaybird Run XT

Deze oordopjes zijn speciaal ontworpen voor tijdens het sporten. Door de “vleugeltjes” blijven ze perfect op hun plaats zitten, ook tijdens het hardlopen of touwtje springen!

De oordopjes worden geleverd met alle benodigde accessoires, om ze goed passend te maken. Zo krijg je verschillende maten “vleugeltjes” en eargels. 
Daarnaast zijn ze water- en zweetbestendig en bieden ze ook nog een perfecte geluidskwaliteit.

De batterij gaat 4 uur mee en de oplaadtijd om de oordopjes volledig te laden is 2 uur. Wil je net een rondje gaan rennen en zijn de oordopjes leeg? Met 5 minuten opladen kunnen ze weer 1 uur mee.
Ook tijdens telefoongesprekken leveren deze oordopjes een zeer goede prestatie, qua verbinding, geluid en verstaanbaarheid. Lees hier 14 ervaringen van andere Jaybird Run XT True Wireless Sport gebruikers >>

Enige nadeel aan de oordopjes is dat ze minder geschikt zijn om bijvoorbeeld Youtube video’s te bekijken. Omdat er dan een behoorlijke vertraging in zit. Maar goed, we gaan er maar even vanuit dat je dat tijdens het sporten niet nodig hebt 😉

De oordopjes worden geleverd met alle benodigde accessoires om ze goed passend te maken. En uiteraard inclusief oplader, zoals ook bij de andere merken het geval is.

Enthousiast over de Jaybird Run XT oordopjes?
Bestel ze hier het goedkoopst >>

Conclusie

Met een set oordopjes uit deze top 3 zit je eigenlijk altijd wel goed! De Jabra Elite Active 65t en Jaybird Run XT zijn echt ontworpen om mee te sporten en dat kan je ook zien aan het mooie, strakke design. Ze zitten zeer stevig en comfortabel in je oor. Dus je hebt niet het gevoel dat als je springt ze toch wat verschuiven en uit je oor kunnen gaan vallen. Wat ik zelf echt erg fijn vind!

De batterij van de Jabra Elite Active 65t en Apple Airpods gaan wel net weer een uurtje langer mee (5 uur), dan die van de Jaybird Run XT (4 uur). Maar bij de Jaybird kan je wel met maar 5 minuten laden weer een uurtje vooruit. 

De geluidskwaliteit is van alle 3 de oordopjes erg goed, maar bij de Jabra Elite Active 65t 
ècht perfect! Dus hecht je daar veel waarde aan dan zou ik zeker voor deze oordopjes gaan.

Verder blinken de Airpods uit in gebruiksgemak, zoals we van Apple gewend zijn. De oordopjes zitten bij mij alleen net niet stevig genoeg om er mee te gaan hardlopen, maar dat is persoonlijk. Voor in de sportschool tijdens krachttraining zijn ze weer prima.

Prijstechnisch is de Jaybird Run XT het meest interessant, maar toch vind ik persoonlijk de 
€25,- die je meer betaalt voor de Jabra Elite Active 65t het geld meer dan waard. Doorslaggevend hierin voor mij is de geluidskwaliteit, de sterkere batterij en het prachtige design met de kleur koper-blauw als favoriet!

Bij Coolblue
hebben ze op dit moment de beste aanbieding voor de oordopjes! 

Ook interessant voor jou!

Geef een reactie

Categorieën

Inschrijven nieuwsbrief

Deel deze post!